Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές προϊόντων επιβαρύνεστε με το ποσό των 3 ευρώ.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο 2114041115. Εν τάχει, η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με την Γενική Ταχυδρομική χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 3 ευρώ εφόσον σας αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική +2€ εφόσον πρόκειται για αποστολή με αντικαταβολή.

Σημειώνεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη Φειδιππίδου 13 Αμπελόκηποι με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη.

Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την εξτρά επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω. Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αλλαγή είναι η αποστολή του προϊόντος σε εμάς το αργότερο την επόμενη εργάσιμη της καταχώρησής της.

Εκπρόθεσμες αποστολές δεν θα γίνονται δεκτές, με αποτέλεσμα την ακύρωση της αλλαγής και την επιστροφή του προϊόντος με επιβάρυνση των μεταφορικών στον πελάτη (5€).

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να συμβούν μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και αφού αυτό δηλωθεί την ίδια μέρα παράδοσης. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αγορά του προϊόντος και όχι για τα έξοδα μεταφοράς.

Η διεύθυνση στην οποία αποστέλλονται τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Strass.2
ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 13
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 11526
ΤΗΛ: 21 1404 1115